Loading...

Aplicacions termoadhesives i complements de merceria
Lecco Grison's SL


Aplicacions termoadhesives i complements de merceria

Lecco Grison's SL

LECCO GRISON'S SL és una empresa de productes tèxtils termoadhesius a Manresa (Barcelona). Amb gran experiència després de treballar molts anys en el sector de l'cinteria, activitat industrial molt arrelada a la ciutat.

LECCO s'ha especialitzat en la fabricació i distribució de productes termoadhesius amb l'objectiu d'evolucionar i adaptar els sistemes de producció a les necessitats de les noves generacions per tal d'oferir productes d'actualitat i de qualitat moderns a atractius.

En LECCO utilitzen processos productius, d'organització i tecnològics d'última generació de manera que el seu catàleg de productes és realment extensiu i de qualitat. Alguns dels seus productes són: cinteria tallada, complements tèxtils i accessoris de merceria, confecció i manualitats ....

LECCO també posa a disposició dels seus clients serveis de personalització i adaptació de productes per ajudar en l'assoliment d'objectius. En el següent enllaç trobareu informació sobre els seus servisios: Serveis de Lecco Grison's. I podeu contactar amb LECCO en el següent enllaç.

Aplicacions termoadhesives i complements de merceria

Localització

C/ Navarcles, 19, PI “Els Dolors” 08243 Manresa, (Barcelona) SPAIN

T: +34 938 74 42 55 F: +34 938 74 32 61

E-mail: lecco@lecco.esContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)