Loading...

AinaTex: la teva botiga de roba interior en línia de Manresa
AinaTex


AinaTex: la teva botiga de roba interior en línia de Manresa

AinaTex

AinaTex és una botiga molt arrelada a Manresa. Tenen la botiga des de l’any 2004. Ubicada en un carrer força cèntric de la ciutat, amb molta vida i activitat comercial, tant en botigues d'alimentació, com en d'altres serveis com floristeria, mascotes, farmàcies, perruqueries, roba...

La botiga física és una botiga gran, amb un vestíbul espaiós que permet lluir dos bons aparadors, amb emprovadors, aire condicionat a l'estiu i calefacció a l'hivern i com que aposten per la sostenibilitat, disposen d’una il·luminació LED per tal de ser més sostenibles.

Un dels seus trets diferencials és l’atenció personalitzada al client. Un excel·lent tracte els ha ajudat a fidelitzar clientela de totes les edats, tant gent gran com joves i petits.

A la seva botiga física i online, podreu trobar-hi articles de consum habitual com per exemple: mitges, mitjons, calces, draps de cuina, calçotets, etc.

A AinaTex disposen de marques molt conegudes i molt bé de preu. Ofereixen articles de gran qualitat amb una relació qualitat preu excel·lent. Entrant a https://www.ainatex.com/ podreu descobrir totes les seves propostes.

AinaTex: la teva botiga de roba interior en línia de Manresa

Localització

Manresa
Carrer de Barcelona, 46
938757523
ainatex@ainatex.com
www.ainatex.comContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)