Loading...

Venda de perfums per a viatges de fi de curs
Perfumes fin de curso


Venda de perfums per a viatges de fi de curs

Perfumes fin de curso

"Perfumes fin de curso"  és una empresa especialitzada en perfums i ambientadors perquè els estudiants puguin vendre i finançar així el viatge de final d'estudis. Darrere la seva marca “Les Vents de Grasse” trobem perfums i ambientadors de gran qualitat a un preu ajustat. El seu extens saber fer i experiència en importacions els permet oferir un bon producte a un cost molt competitiu. Disposen de molt bones fragàncies, amb una alta concentració d'essències. Són perfums d'equivalència de llarga durada.

Especialitzar-se en col·lectius els va portar a oferir els seus productes en centres educatius perquè els alumnes es financessin el seu viatge de fi de curs. Actualment ja acumulen més de deu anys dexperiència treballant amb centres educatius. Ofereixen totes les facilitats als tutors perquè puguin fer les gestions fàcilment.

Venent els seus perfums i ambientadors es pot aconseguir un benefici del 100% en la venda de cada producte. En perfums de final de curs ofereixen un sistema molt fàcil per adquirir els seus productes. Mitjançant una aplicació mòbil es poden fer les comandes. A la seva pàgina web hi trobareu tota la informació.

Venda de perfums per a viatges de fi de curs

Localització

Passatge Fusteret, 1

08270 Navarcles (Barcelona)

info@ventsdegrasse.com

626 75 99 71Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)